Uutiset

Olemme nyt SAM Helsinki

Elokuussa julkaistiin toimintamme uusi ilme ja kutsumanimi. Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistyksen nimi on jatkossa SAM Helsinki. HSAY jää pikkuhiljaa historiaan. Kattojärjestömme Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto on puolestaan SAM. Jatkamme tuttuun tapaan toimintaamme. Jäsenenä tulet tosin saamaan aiempaa enemmän mahdollisuuksia osallistua ainutlaatuisiin SAM-yhteistilaisuuksiin ja koulutuksiin. Uusi sähköpostiosoitteemme info(a)samhelsinki.fi on jo käytössä. Nettisivuja tehdään parhaillaan. Pidämme sinut ajan tasalla uudistuksista!

Saathan jo tiedon jäseneduista ja tilaisuuksistamme sähköpostiisi?

Julkaisemme jäsenille sähköistä uutiskirjettä noin kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä näet aina ajantasaiset jäsenedut ja uusimmat USA-tapahtumamme, joihin olet tervetullut mukaan. Mikäli et vielä saa uutisia sähköpostiisi, ilmoita sähköpostiosoitteesi meille (info(at)samhelsinki.fi) ja lisäämme sinut listalle!

HSAY:n hallitus vuonna 2017

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pirve Harakka. Hallituksessa jatkavat lisäksi Heli Bergius, Monika Kankaanrinta, Nika Kankaanrinta, Annemarje Salonen ja Reeta Vilhu. Uusina jäseninä mukaan tulevat Meritta Koivisto ja Ville Markus Kieloniemi. Toivotamme hallitukselle menestyksekästä ja aktiivista yhdistysvuotta 2017!

Tule mukaan tapahtumiimme!

Järjestämme runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Tsekkaa missä mennään nettisivujemme Tapahtumat-osiosta (http://www.hsay.fi/fi/tapahtumat/)

Koe elämysten Kalifornia syksyllä 2016

Viikon mittainen ohjelmallinen kiertomatka 25.9.-3.10. tarjoaa uskomattoman monipuolisen kattauksen legendaarisia kaupunkeja, upeita maisemia Tyynenmeren rannikolla ja mielenkiintoisia vierailukohteita. Enkelten kaupungissa majoitut Santa Monican rantahotellissa ja San Franciscossa kätevästi kaupungin ydinkeskustassa. Sinä pakkaat vain laukun, kaikki muu on valmista!

Toimiston aukiolo

Päivystämme puhelimitse tiistaisin klo 12-17. Olet tervetullut käymään tiistaisin myös toimistolla, visiitistä kannattaa kuitenkin sopia etukäteen. Muina aikoina meidät tavoittaa helpoiten sähköpostilla osoitteesta hsay(at)hsay.fi. Ota yhteyttä!

Uudet edustajat liittohallituksessa ja liittovaltuustossa

Jyväskylässä pidetyssä liittokokouksessa Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto sai uuden puheenjohtajan, Kristiina Heleniuksen. Myös liittohallitukseen valittiin uusia jäseniä ja Helsinkiä siellä edustaa nyt yhdistyksemme varapuheenjohtaja Pirve Lapiolahti. Liittovaltuustoon puolestaan valittiin HSAY:n edustajina Ikali Karvinen, Kirsi Sarkkinen ja Ville Tolvanen. Varajäseniksi valittiin Heli Bergius, Berit Mannfors ja Susanna Perko. Myös Ritva Laamanen jatkaa varajäsenenä. Onnittelut valituille!

Yhdistyksen hallitus vuonna 2015

Uusi hallituksemme valittiin syyskokouksessa.

Jäsenhankintakampanjan palkinnot on arvottu

Kampanja on päättynyt tältä erää. Palkinnot arvottiin osallistuneiden kesken ja onnettarena toimi Liiton toiminnanjohtaja Laura Noreila.

Syyskuun uutiskirje jäsenille

Lue uusin jäsenkirje & tapahtumatiedote: https://my.surveypal.com/TIEDOTESYYSKUU2014. Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se selaimen osoiteriville hiiren avulla.

Toukokuun sähköinen jäsenkirje

Lue jäsenkirje linkistä: https://my.surveypal.com/KESATIEDOTE2014 Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se selaimen osoiteriville hiiren avulla.

Uusin jäsenkirjeemme (2/2014)

Uusimmassa jäsenkirjeessämme seuraavaa asiaa: - HSAY kevätkokouskutsu - Leffailta 1.3 "12 Years A Slave" - Lukupiiri alk. 5.3 - Tarzan-musikaali 20.3 - Jäljellä muutama vapaa paikka! - Matkailuilta 25.3 - Stompin' at the Savoy konsertti 12.4 - Andy Warhol-näyttelymatka 26.4 - Innovaatiokeskus -peruutus! - HSAY- tapahtumatuki! - Linnanmäki-rannekkeet + Vierailu Lumenelle 7.4 (ESAY)

Joulukuun uutiskirje

Tulevia tapahtumia ja tapahtumaideakilpailu!

May we present; HSAY: n hallitus 2014

Syyskokous Perhossa, HSAY:n uusi hallitus