Tervetuloa Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistyksen kotisivuille!

Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistys (HSAY) toimii yhdyssiteenä kahden maan välillä. Samanhenkisillä ihmisillä on mahdollisuus kohdata Helsingin seudulla yhdistyksen tapahtumissa ja muussa toiminnassa. Iästä, kansallisuudesta tai automerkistä riippumatta - tervetuloa mukaan, jos sydämesi sykkii USA:lle! Lue lisää »

Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistys on perustettu vuonna 1946 ja jäseniä on noin 2000. HSAY on suurin Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton (SAYL) jäsenyhdistyksistä. Liitto puolestaan on jäsenmäärältään yksi maailman suurimmista Yhdysvaltojen ulkopuolella toimivista ystävyysjärjestöistä. Globaalissa maailmassa ystävyysseuratoiminta on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Lue lisää »

Olemme nyt SAM Helsinki

Elokuussa julkaistiin toimintamme uusi ilme ja kutsumanimi. Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistyksen nimi on jatkossa SAM Helsinki. HSAY jää pikkuhiljaa historiaan. Kattojärjestömme Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto on puolestaan SAM. Jatkamme tuttuun tapaan toimintaamme. Jäsenenä tulet tosin saamaan aiempaa enemmän mahdollisuuksia osallistua ainutlaatuisiin SAM-yhteistilaisuuksiin ja koulutuksiin. Uusi sähköpostiosoitteemme info(a)samhelsinki.fi on jo käytössä. Nettisivuja tehdään parhaillaan. Pidämme sinut ajan tasalla uudistuksista!

Saathan jo tiedon jäseneduista ja tilaisuuksistamme sähköpostiisi?

Julkaisemme jäsenille sähköistä uutiskirjettä noin kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä näet aina ajantasaiset jäsenedut ja uusimmat USA-tapahtumamme, joihin olet tervetullut mukaan. Mikäli et vielä saa uutisia sähköpostiisi, ilmoita sähköpostiosoitteesi meille (info(at)samhelsinki.fi) ja lisäämme sinut listalle!

HSAY:n hallitus vuonna 2017

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pirve Harakka. Hallituksessa jatkavat lisäksi Heli Bergius, Monika Kankaanrinta, Nika Kankaanrinta, Annemarje Salonen ja Reeta Vilhu. Uusina jäseninä mukaan tulevat Meritta Koivisto ja Ville Markus Kieloniemi. Toivotamme hallitukselle menestyksekästä ja aktiivista yhdistysvuotta 2017!